Esély Magazin - VIDEÓFILM

Ma Magyarországon legalább hatszázezer embernek tartósan együtt kell élnie fogyatékosságával. Az Esély, az M1 új, péntek délutánonként jelentkező magazinja azonban nemcsak hozzájuk szól, hanem mindazokhoz, akiket érdekel, hogyan lehet sérültként is teljes életet élni. A nyár folyamán nálunk járt a magazin forgatócsoportja és a szeptember 16-i adásba került be a Tóparti Fogyatékos Személyek Nappali és Átmeneti Ellátó Központjáról készült kisfilm. A videó a következő linkre kattintva tekinthető meg (9:50-14:50):  https://www.mediaklikk.hu/video/esely-2017-09-16-i-adas-10/#  

  Tovább

Nőtincs Kupa 2017.09.02

A tanévnyitót követő napon zajlottak a Duna-Ipoly SE Nőtincsi Kajak-Kenu Szakosztály szervezésében második alkalommal a Nőtincsi Kajak-Kenu Kupa eseményei. A VVSI utánpótlás korosztálya, ismét vízre szállt, gyönyörű környezetben, ahol nemcsak a versenyélmény, hanem a kirándulás és a csapatépítés is fontos tényezői voltak a hétvégének.

Tovább

U23-as Evezős Európa Bajnokság

U23-as Evezős Európa Bajnokság, Kruszwica-Lengyelország
2017.09.02-03.
Hétvégén zajlott az evezős U23-as Európa Bajnokság, a világversenyen a magyar válogatott szép számban képviselte hazánkat, kilenc hajóegységben huszonhárom versenyzővel álltunk rajthoz. A férfi kétpárevezősök mezőnyében Furkó Kálmán - Mogyorósi Márton 6. helyezést érték el. 

Tovább

Káldor András tollából - Önfeledt sportolás, el lehetett felejteni a napi gondokat

Programokban bővelkedő sportnappal zárta a nyarat a Velence-tavi Vízi Sportiskola a hétvégén. Megismerkedhettek a látogatók a legújabb "őrülettel", a SUP-al is.

Tovább

Kilenc arany, két ezüst és négy bronz került a házigazda VVSI tarsolyába, 2017. július 23., Sukoró

Közel kétezer, 16 év alatti sportoló mérte össze a tudását a csütörtöktől vasárnapig tartó Kolonics György Emlékversenyen. Az ország minden pontjáról érkeztek sportolók az év legfontosabb utánpótlás kajak-kenu versenyére, amit idén rengeteg látogató és kedvező időjárás kísért.

  Tovább

Szent István Kupa - Hagyományos amatőr vitorlás verseny

Ideje: 2017. augusztus 19-20.
Célja: Az amatőr vitorlázók részére a verseny vitorlázásmegismertetése a régi vitorlázók (nem aktív versenyzők) számára versenylehetőség biztosítása.   
Rendező szerv: Velencei-tavi Vízisport Szövetség
Verseny vezető: Bárdos Péter Felelős rendező: Bozóki Gábor 
Versenyorvos: Dr. Jancsó Miklós
Nevezés helye, ideje, díja: VVSI I. Kikötő (Darunál) 2017. augusztus 19. 18:00 – 20:00, 3000,- Ft/fő
Versenyprogram:
2017. augusztus 19., kormányos értekezlet 20:00óra, 21:00 óra éjszakai futam           
2017. augusztus 20. 10:00 óra túraverseny
Mindenki saját felelősségére vitorlázik!
Értékelés, díjazás: kategóriánként
Díjkiosztás és ebéd: a verseny befejezése után - 1 órával
"A sport legyen a szenvedélyed!"

  Tovább

Vidék bajnokság, 2017.06.17-18. Sukoró

A két napos evezős vidék bajnokság VVSI vonatkozású eredményei:
Szombat: Csankó Péter Felnőtt 1x 4.helyezés
Illényi Dániel - Bognár Ádám Ifi 2x (kétpár) 2. helyezés
Turi Péter VVSI - Szesztay Ágoston Vác EK Ifi 2x (kétpár) 1. helyezés
Rangics Anna Felnőtt ks. 1x 3. helyezés
Kovács Tamás - Orisek László Serdülő 2- (korm. nélk.kettes) 4. helyezés
Horváth Patrik - Pecsenye Keve Serdülő 2- (korm. nélk.kettes) 6. helyezés

Tovább

2017.06.17-18. Kajak-kenu, Komárnó

Június 17-18-i hétvége nem a legkedvezőbb időjárási feltételek biztosította versenyzőinknek, ellenben az eredmények önmagukért beszélnek.

Tovább

62. BLEDI NEMZETKÖZI REGATTA

2017. június 9-11. között a festői szépségű szlovéniai Bledben versenyeztek evezőseink. 490 sportoló, 15 ország válogatottja és több mint 70 klub versenyzői álltak rajthoz. 

Tovább

Bolyki Borvacsora - 2017. Március 18. 19.00 óra

Borvacsora sorozatunk március hónapban folytatódik a VVSI Sport Hotel Bríz Éttermében. A híres egri Bolyki Szőlőbirtok és Pincészet mutatkozik be nálunk. A borász, Bolyki János agrármérnök, 2003 óta készít borokat és már az első Bikavére 2006-ban Bordeaux-ban a Borok Olimpiáján ezüstérmet kapott. Azóta minden évben egy vagy két borral sikerül érmet elhozni a világ legnagyobb borversenyéről.


Tovább

Petkó és Fekete felnőtt Magyar bajnokok!!!

Petkó és Fekete felnőtt Magyar bajnokok!!!
Petkóék párosa ismét bizonyította, hogy ott a helyük a legjobbak között. Rajt-cél győzelmet arattak és ezzel a felnőtt válogatott keretbe evezték be magukat. „A világbajnokságra való felkészülés jól alakul, mutatja a hétvégi verseny is.

 

Tovább

Kolo-ra emlékezünk! (2016.07.15.)

Ma több helyszínen, sporteseményen is a tragikus hirtelenséggel elhunyt Kolonics Györgyre emlékeztek. Kolonics György kétszeres olimpiai és tizenötszörös világbajnok magyar kenus, aki nemcsak sportolóként, de hétköznapi emberként is a mai fiatalok példaképe lehet. Tovább