Nagy Zoltán Emlékverseny 2018.09.23. Szolnok

Szolnok Nagy Zoltán Emlékverseny
2018.09.23. Szolnok
Hétvégén a VVSI kajakosai és kenusai Szolnokon vettek részt a Nagy Zoltán emlékversenyen. Kiváló eredményekkel tértek haza sportolóink:
2000 m
I. hely: Pándi Róbert Nemes Rèka, Kövesdi Patrik, Ocskay Leila
II. hely: Ocskay Lora,
III: hely: Kovács Lilla
V. hely: Gaál Liliána, Jenei Panna, Szép Virág, Nagy Bercel
200 m
I. hely: Jenei Panna, Kövesdi Patrik
II. hely: Nemes Rèka, Ocskay Lora
III. hely: Kovács Lilla
IV hely: Nemes Rèka-Kövesdi Patrik
V. hely: Pándi Róbert, Morek Ádám, Kovács Lilla-Varga Gergő
Az emlékkupát V. évfolyamban, az összetett legjobb eredmènnyel Kövesdi Patrik vehette át ,az elhunyt Nagy Zoltán èdesanyjától.
Gratulálunk versenyzőinknek és felkészítő edzőiknek! Hajrá VVSI!

Az egykori kiváló sportoló és edző emlékére megrendezendő versenyre immáron másfél évtizede érkeznek az országos számos pontjáról versenyzők, egyesületek. Nagy Zoltán emblematikus képviselője volt a szolnoki kajak-kenu sportágnak, halála is a Holt-Tiszai Vizisport Telepen érte: azon a helyen, ahol élete legtöbb idejét töltötte. Az emlékversenyen nem csupán tisztelegnek egykori sporttársai a kiváló kajakos előtt, hanem színvonalas versenyzésükkel emelik évről-évre az esemény rangját. Az utóbbi években egyre többen érkeznek a verseny alkalmából Szolnokra, ami felettébb jó szolgálatára válik a sportág népszerűsítésének. A hagyományosan minden év szeptemberében megrendezett verseny a Magyar Kajak-Kenu Szövetség hivatalos versenynaptárának állandó szereplője, így nem csupán a lokális sportolóknak jelent kihívást a versenyen való részvétel.