Bejelentkezés

Nyárzáró VVSI sportnap 2017. augusztus 27. 10.00 órától

VVSI - TUTU Sport SUP FESZTIVÁL
Biztos találkoztál már az új őrülettel, a SUP-pal. A Stand up paddling (vagy röviden csak SUP) egy meglehetősen fiatal sportág, ám már most rendkívüli népszerűségnek örvend az egész világon. A tevékenység rengeteg pozitív hatással van a testre és a lélekre egyaránt. Egyrészt fejleszti az egyensúly érzéket, az állóképességet és az erőnlétet; másrészt a víz és a természet közelsége, az ott végzett testmozgás miatt rendkívül jó hatással van a lélekre, segít levezetni a stresszt és kikapcsolódni, eltávolodni a hétköznapi gondoktól. Első alkalommal rendezünk versenyt ebben a sportágban. Nevezni saját és általunk biztosított hajóval is lehetséges. Több futam és több versenyszám, ügyességi pálya, SUP polo, SUP Team verseny. A rendezvény résztvevői: Azok az úszni tudó személyek, akik 2017. augusztus 18-ig a nevezési díjat befizették és aláírásukkal igazolják, hogy a részvételi feltételeket elfogadják! (18 év alatti indulóknál a szülő vagy edző is köteles aláírni!) Nevezési díjak előnevezés esetén: Egyéni számok: 2.500 Ft, amely az egyéni sprint és az ügyességi versenyszámokon való indulásra jogosít fel. (helyszíni nevezés esetén, a rendezvény napján: 4.000 Ft)
Csapat számok (3 fős csapat): 4.500 Ft, a SUP polo és a SUP sprint csapat versenyszámokon való indulásra jogosít fel. (helyszíni nevezés esetén, a rendezvény napján: 6.000 Ft)
Előnevezés határideje: 2017. augusztus 18. 12.00 óra
Díjazás: A verseny első három helyezettje kupa és oklevél díjazásban részesül.

IPA kóstoló
Manőver, Bríz, Dingi17, Kormorán. Mit jut eszedbe ezen szavak hallatán? Nem, kivételesen nem a vitorlázásról van szó. Egész napos IPA kóstóló a Bríz Étteremben kapható Balaton17 Brewing Co. által megalkotott és hosszú évek alatt finomított különleges házi söreivel. Professzionális kisüzemi technológia segítségével állítják elő azokat a különlegességeket, amiket ezen a napon, kedvezményes áron kóstolhatsz végig. A receptek evolúciója egy házi sörfőző közösség működésének kereteiből indult, ahol mechanikus-manuális módszerek alkalmazásával folyt a merész ötletek tesztelése.

Kosárlabda torna
A Fejér megyei bajnokság elit csapatai mérkőznek meg egymással az I. VVSI Kosárlabda Tornán. A mérkőzések egész nap zajlanak, a dobóversenyekre külsősök is jelentkezhetnek. A meccsek díjmentesen megtekinthetők.

Tiszta szívvel – filmvetítés és közönségtalálkozó
Ha még nem láttad, azért, ha láttad, akkor azért! Till Attila díjnyertes akció-vígjátéka egy kerekesszékes bandáról, ahol két mozgássérült fiatal közeli barátságot köt egy vagány kerekesszékes bérgyilkossal, így a maffia szolgálatába állnak. Sok vesztenivalójuk nincs a szereplőknek, bár ebben a kalandban semmi nem az, aminek látszik. Nincs határ fantázia és valóság között, miközben hőseink egyik tűzpárbajból vetődnek a másikba, megismerjük a kerekesszékben töltött mindennapok kihívásait. A filmvetítést követően lehetőség nyílik interaktív beszélgetésre a szereplőkkel és a rendezővel. Moderátor: Köleséri Sándor. A részvétel díj: 500 Ft/fő, előregisztráció szükséges, maximum 100 főt tudunk fogadni. Kerekesszékes vendégek részére az eseményen való részvétel díjtalan. Kezdési időpont: 17.00 óra Előregisztráció a borsos.miklos@vvsi.hu címen, határidő 2017. augusztus 18. Amennyiben előbb megtelnek a szabad helyek, lezárjuk a regisztrációt.
A programokkal, nevezési díjakkal és a feltételekkel kapcsolatban bővebb tájékoztatás a +36 30/180-88-98 mobilszámon.

h k s c p s v
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30