Süllő Kupa- 2018.09.08-09.

Remek eredményekkel zárta a VVSI a Nádas Kupa 6. és egyben utolsó fordulóját, a Süllő Kupát. A versenyre több mint 80 optimistes érkezett Balatonfüredre. A versenyt P. Szolomayer Balázs nyerte, a VVSI versenyzője. A kiírt 7 futamból 6-ot sikeresen meg tudtak tartani a rendezők. A szombati nap 4 futamra adott lehetőséget, míg vasárnap 2-őt sikerült megrendezni. Egyesületünket 7 versenyző képviselte.
Az eredmények a következőképp alakultak:
A fehér csoporton belül, valamint összetettben is 1. helyezést ért el P. Szolomayer Balázs. Szintén a fehér csoporton belül 4. lett Bozóki Janka, aki nőiben sikeresen megnyerte a versenyt, 5. lett Kemény Szabolcs, valamint 19. lett Németh Máté. A zöld csoportosok közül 11. lett Hajdú-Geiger Ágost, 15. lett Németh Zsombor, illetve 17. lett Somogyi Janka.Gratulálunk a VVSI versenyzőinek, hiszen 3 versenyzőnk is a legjobb 5-ben végzett az összesített eredmények után. Hajrá VVSI!
(Fotó: Kovalik Bercel)

Előzetes: Most hétvégén ismét verseny elé néznek a gyermekek. Péntektől vasárnapig Keszthelyen mérettethetik meg magukat a Keszthely Kupán. Egyesületünkből 4-en indulnak a versenyen: P. Szolomayer Balázs, Bozóki Janka, Kemény Szabolcs valamint Németh Zsombor. Sok sikert kívánunk versenyzőinknek!