VVSI Vízi-és sporttábor

VVSI Vízi-és sporttábor

Helyszín: Velencei-tavi Vízi Sportiskola, Agárd, Tópart. u. 17.
Életkor: 10-14 éves diákok részére (általános iskola felső tagozat)
Időpont:
I. turnus: 2018. június 18-22., hétfőtől-péntekig 4 éjszaka, 5 nap
II. turnus: 2018. június 25-29., hétfőtől-péntekig 4 éjszaka, 5 nap

Elhelyezés: diákszállás a sporttelep területén belül (MEDOSZ).
Étkezés: napi 3 alkalommal étteremben a sporttelep területén.

Tevékenység: vízisport: kenutúra a nádasban (7- és 4 fős kenukkal), sárkányhajózás (21 fő egy hajóban), kajakozás 1-és 2 fős hajókkal, vitorlázás 5 és 3 fős hajókkal. A foglalkozások során a gyerekek oktatást is kapnak a kenuzás, kajakozás és a vitorlázás alapjaiból. Az önálló gyakorlás (kenu-kajak-vitorlás) szervezett formában motoros kíséret mellett történik. Mentőmellényt biztosítunk, amit kötelezően viselni kell a vízi foglakozások alkalmával. Kötelező elfoglaltság időtartama naponta legalább: 2 x 3-4 óra. A vízisportok mellett tartunk tornatermi és konditermi foglakozásokat a táborvezető, vagy az általa kijelölt személy irányítása mellett. A sporttelep területét elhagyni a tábor időtartama alatt nem lehet, kizárólag a táborvezető és/vagy a kísérő felügyelete mellett. A táborvezető vagy az általa kijelölt személy a szabadidős foglalkozásokat (pl. strand) is felügyeli. Tábori rend: ébresztő 7 óra, takarodó 22 óra, a táborvezető által előírt szabályok, napirend elfogadása a gyerekek számára kötelező, amelynek megsértése a táborból történő kizárást eredményezheti.

Tábor díja: 48.000 Ft/gyerek

Fizetés: kizárólag átutalással a cégünk bankszámlaszámára: 10029008-00332976-00000017 Pro Rekreatione Közhasznú Nonprofit Kft. 20.000 Ft előleg május 10-ig (vagy a teljes összeg), fennmaradó összegnek legkésőbb június 10-ig kell beérkezni a cégünk bankszámlájára. A közlemény rovatban az átutalás alkalmával be kell írni VVSI Vízi-és Sporttábor / I. turnus június 18-22. H-P vagy II. turnus június 25-29. H-P, gyerek neve: ……………….. (életkor: pl.:12 év)/

Jelentkezés visszamondása: június 10-ig fogadunk el, amely esetén a korábban átutalt teljes összeget visszafizetjük. Feltétel: úszótudást igazoló papír (úszómester) és „szülői nyilatkozat táboroztatáshoz” internetről letölthető nyomtatvány kitöltése és aláírása, amely két dokumentumot a tábor nyitó napjának reggelén kell átadni a táborvezetőnek.
Létszám: legfeljebb 20 fő, de legalább 15 fő. A gyermekeket jelentkezés sorrendjében a táborvezető regisztrálja, amelynek feltétele az előleg, vagy a teljes táborozási díj beérkezése a cég bankszámlájára.

Táborvezető: Dr. Huszár Péter hivatásos vitorlás-és motoros hajóvezető, oktató, vitorlás-és judo edző / huszar.peter@vvsi.hu, 30-624-4958, 20-418-3271

Kisegítő: a táborvezető mellett + 1 fő felnőtt szakember lát el feladatot a tábor teljes ideje alatt. Helyszín megtekinthető: a táborvezetővel történt egyeztetést követően. Részletes tájékoztatás a táborvezetőnél: ajánlott ruházat, egyéni étkezési igények stb. Érkezés: hétfőn reggel 7-8 óra között. Tábornyitás 9 óra, hétfőn három étkezés helyett csak ebéd és vacsora van a táborozók részére.

Tábor elhagyása: péntek 19 óra egyénileg a vacsora és a táborzáró megbeszélést követően.

Bemutató foglalkozás a szülök részére a táborzárás napján: péntek 15-18 óra között.