VVSI Vízi-és sporttábor 2019.

Helyszín: Velencei-tavi Vízi Sportiskola, Agárd, Tópart. u. 17.
Életkor: 10-15 éves diákok részére (általános iskola felső tagozat)
Időpont: 2019. július 1-5., hétfőtől-péntekig 4 éjszaka, 5 nap
Elhelyezés: diákszállás a sporttelep területén belül (MEDOSZ).
Étkezés: napi 3 alkalommal étteremben a sporttelep területén + tízórai és uzsonna csomagolva

Tevékenység: vízisport: kenutúra a nádasban (7- és 4 fős kenukkal), sárkányhajózás (21 fő egy hajóban), kajakozás 1-és 2 fős hajókkal, vitorlázás 5 és 3 fős hajókkal. A foglalkozások során a gyerekek oktatást is kapnak a kenuzás, kajakozás és a vitorlázás alapjaiból. Az önálló gyakorlás (kenu-kajak-vitorlás) szervezett formában motoros kíséret mellett történik. Mentőmellényt biztosítunk, amit kötelezően viselni kell a vízi foglakozások alkalmával. Kötelező elfoglaltság időtartama naponta legalább: 2 x 3-4 óra. A vízisportok mellett tartunk tornatermi és konditermi foglakozásokat a táborvezető, vagy az általa kijelölt személy irányítása mellett.

A sporttelep területét elhagyni a tábor időtartama alatt nem lehet, kizárólag a táborvezető és/vagy a kísérő felügyelete mellett. A táborvezető vagy az általa kijelölt személy a szabadidős foglalkozásokat (pl. strand) is felügyeli.

Tábori rend: ébresztő 7 óra, takarodó 22 óra, a táborvezető által előírt szabályok, napirend elfogadása a gyerekek számára kötelező, amelynek megsértése a táborból történő kizárást eredményezheti.

Tábor díja: 48.000 Ft/gyerek, családi kedvezmény: 2 gyerek esetén a teljes összeg: 85.000 Ft, 3 gyerek esetén: 120.000 Ft Fizetés: kizárólag átutalással a cégünk bankszámlaszámlájára: 10029008-00332976-00000017 Pro Rekreatione Közhasznú Nonprofit Kft. 20.000 Ft előleg május 15-ig (vagy a teljes összeg), fennmaradó összegnek legkésőbb június 15-ig kell beérkezni a cégünk bankszámlájára.
A közlemény rovatban az átutalás alkalmával be kell írni VVSI Vízi-és Sporttábor / július 1-5., gyerek neve: ………/életkor: ........(év) / lakcím:......./ szülő mobiltelefon:........

Jelentkezés visszamondása: június 15-ig fogadunk el, amely esetén a korábban átutalt teljes összeget visszafizetjük. Feltétel: úszótudást igazoló papír (úszómester) és „szülői nyilatkozat táboroztatáshoz” nyomtatvány kitöltése (csatolva) és aláírása, amely két dokumentumot legkésőbb a tábor nyitó napjának reggelén kell átadni a táborvezetőnek.

Létszám: legfeljebb 20 fő, de legalább 12 fő. A gyermekeket jelentkezés sorrendjében a táborvezető regisztrálja, amelynek feltétele az előleg, vagy a teljes táborozási díj beérkezése a cég bankszámlájára.

Táborvezető: Dr. Huszár Péter hivatásos vitorlás-és motoros hajóvezető, oktató, vitorlás-és judo edző / huszar.peter@vvsi.hu, 30-624-4958, 20-418-3271
1 fő felnőtt kisegítő lát el feladatokat a táborvezető mellett a tábor teljes ideje alatt 24 órában.

Helyszín megtekinthető: a táborvezetővel történt egyeztetést követően.

Részletes tájékoztatás a táborvezetőnél: ajánlott ruházat, egyéni étkezési igények stb. Érkezés: hétfőn reggel 7-8 óra között. Tábornyitás 9 óra, hétfőn tízórai, ebéd, uzsonna és vacsora van a táborozók részére.

Tábor elhagyása: péntek 18 órától egyénileg a táborzárást követően. Bemutató foglalkozás a szülök részére péntek 15-18 óra között az időjárási körülményektől függően.